16. DIEL PODCASTU SMEČKA: Ani psičkári sa niekedy nezaobídu bez advokáta. Čo ak dôjde k napadnutiu, škode alebo rozvodu?

V 16. dieli podcastu Smečka sa zameriame na situácie, kedy sa ani psičkári nezaobídu bez služieb advokáta. Hosťom je Jakub Svoboda, advokát špecializujúci sa na zastupovanie v súdnych sporoch, ktorý sa zároveň venuje zvyšovaniu právneho povedomia verejnosti. V dnešnom dieli sa budeme venovať špecifickým problémom, ktoré môžu psíčkarov stretnúť, a predstavíme možné riešenia.

Preberieme, čo robiť, keď váš pes spôsobí škodu, ako postupovať pri napadnutí psa iným psom alebo človekom, čo robiť v prípade, že pes spôsobí škodu a ako sa brániť, ak nás psík dostane do problémov s právom. Zameriame sa tiež na to, čo robiť v prípade pochybenia veterinára, aké dokumenty vyžadovať od chovateľa a aké sú vaše práva a povinnosti ako majiteľa psa. Pripojte sa k nám a získajte cenné informácie, ktoré vám pomôžu lepšie sa orientovať v právnych otázkach spojených s držaním psa.


Zanechať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.