18. DIEL PODCASTU SMEČKA: Žena, ktorá zachránila stovky psov

"Bol na pokraji smrti a jedol iba zemiakové šupky."

V novom diele podcastu Smečka sa ponoríme do sveta psích útulkov. Naša dnešná hosťka, Míša Zemánková, riaditeľka organizácie Dogpoint, nám priblíži, aký život vedú psy za múrmi útulkov a aké výzvy prináša adopcia psíka.

Dozviete sa, aké podmienky je potrebné splniť pre adopciu psa a či sú s tým spojené nejaké poplatky. Preberieme denný režim útulku a starostlivosť, ktorá sa tu psom dostáva a poradíme vám, ako a kde začať, pokiaľ chcete útulkom pomôcť. Spomenieme tiež možnosť vziať si psa z útulku na prechádzku a aké sú na to podmienky. Preskúmame aj bežné dôvody, prečo ľudia svojich psov do útulkov umiestňujú, a aké sú zvláštnosti dní ako Silvester alebo búrka v prostredí útulku.

Pripojte sa k nám a získajte inšpiratívne príbehy a praktické rady, ktoré vám pomôžu lepšie rozumieť svetu psích útulkov a ako môžete prispieť k lepšiemu životu opustených psov. ❤️🐾

Odoberajte náš podcast Smečka na YouTube, Apple Podcasts, Spotify a celé rozhovory si vypočujte na HeroHero.


Zanechať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené

Táto lokalita je chránená testom reCAPTCHA a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti Google.