22. DIEL PODCASTU SMEČKA: Najbohatšie psy na svete? Stovky miliónov z dedičstva po svojich majiteľoch a psích influenceroch!

V najnovšej epizóde nášho podcastu Smečka sa pozrieme na fascinujúci svet najbohatších psov na svete. Dozviete sa o maltézskom psíkovi, ktorý zdedil milióny dolárov, alebo o nemeckom ovčiakovi Gunterovi, ktorý žije v luxuse s vlastným kuchárom. Povieme vám tiež, ako celebrity ako Oprah Winfrey a Betty White poskytujú svojim štvornohým miláčikom luxusné životné podmienky aj po ich smrti.

Pozrieme sa aj na fenomén psích influencerov, ktorí zarábajú stovky tisíc korún za jediný príspevok na Instagrame. Napríklad Pomerančan Jiffpom, ktorý má takmer 10 miliónov sledovateľov, alebo mopslík Doug, ktorý sa stal hviezdou sociálnych médií a dabérom vo filmoch. Táto epizóda vám prinesie úžasné a niekedy až neuveriteľné príbehy o tom, ako môžu niektoré psy žiť luxusný život, ktorý si mnohí ľudia môžu len predstavovať.

Odoberajte náš podcast Smečka na YouTubeApple PodcastsSpotify a celé rozhovory si vypočujte na HeroHero.


Zanechať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené

Táto lokalita je chránená testom hCaptcha a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti hCaptcha.