ŠTYRI BEZLEPKOVÉ RECEPTY NA PSIE MAŠKRTY

ZDRAVÉ A CHUTNÉ POCHÚŤKY PRE CITLIVÉ ŠTVORNOHÉ MAZNÁČIKY!

Ak máte doma štvornohého maznáčika, ktorý potrebuje špeciálnu bezlepkovú stravu, nezúfajte! Máme pre vás 4 lahodné a zdravé recepty na bezlepkové psie maškrty, ktoré vášmu psíkovi zachutnajú, dodajú mu tú správnu výživu a dajú sa ľahko pripraviť.

BEZLEPKOVÉ PSIE SUŠIENKY Z KVETÁKU
Ingrediencie:
70g karfiolu
70g mäkkého tvarohu
1 lyžica kokosového oleja
2 lyžice QChefs dentálne vločky
Rozmixujeme 2-3 hlavičky karfiolu, potom pridáme spomínané ingrediencie. Všetko dobre zamiešame a výsledné cestíčko nalejeme do vybraných foričiek na pečenie. Pečieme na 70 ° C minimálne 3 hodiny. Cookies musíme dobre vysušiť. Hotovo!

BEZLEPKOVÉ PSIE SUŠIENKY Z CIZRNY
Ingrediencie:
50g vody z uvarenej cíceru (z konzervy)
70g cíceru
1 lyžica kokosového oleja
2 lyžice QChefs dentálne vločky
1 lyžica pečeňovej klobásy
Vodu z cícerovej konzervy našľaháme do peny, potom pridáme zvyšné ingrediencie. Ak sa nám cestíčko príliš lepí, pridáme trochu vody. Naplníme formičky na pečenie a pečieme na 70 ° C minimálne 3 hodiny. Maškrty treba dobre vysušiť, čím predĺžime dobu trvanlivosti.

BEZLEPKOVÉ PSIE SUŠIENKY Z KONOPNEJ MÚKY
Ingrediencie:
70g konopnej múky
1 olúpané kivi
1,5 lyžice kokosové oleje
2 lyžice QChefs dentálne vločky
Spomínané ingrediencie miešame, až dosiahneme konzistenciu šľahaného cesta. Pokiaľ je cestíčko príliš tuhé a lepí sa, pridáme trochu vody. Naplníme formičky na pečenie a pečieme na 70 ° C 3hodiny. Dobre maškrty vysušíme, čím predĺžime ich trvanlivosť.

BEZLEPKOVÉ COOKIES PRE PSOV S PARMEZÁNOM
Ingrediencie:
100g mäkkého tvarohu
30g konopnej múky
10g parmezánu
1 lyžica kokosového oleja
2 lyžice QChefs dentálne vločky
Zmiešame všetky ingrediencie. Cesto by malo byť konzistentné, jednoduché na rozvaľkanie. Formičky naplníme pripraveným cestom, pečieme na 70 ° C, 3 hodiny. Necháme dobre vysušiť.

Podávame!


Zanechať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred zverejnením schválené

Táto lokalita je chránená testom hCaptcha a vzťahujú sa na ňu pravidlá ochrany súkromia a podmienky poskytovania služby spoločnosti hCaptcha.